Xavi: 'Tiden er ikke rigtig til et Barca-comeback'

Anders Lang Jensen - 16.08.20


Selvom Barca på trænerposten har haft en hektisk sæson med stor udskiftning, er den mest oplagte af alle navne, Xavi, stadig ikke tilbage i klubben. Han er nemlig ikke overbevist på grund af klubbens kaotiske tilstand.

Én ting er blevet gjort ganske klart det seneste års tid. Xavi vil ikke tilbage til Barca som cheftræner for enhver pris. Al Sadd-træneren ved, at fremtiden vil ligge på Camp Nou, men med klubbens nuværende kaos specielt på ledelsesgangene, har Xavi tydeligvis ikke travlt med at vende tilbage.

’Jeg tror ikke, at tiden er rigtig lige nu til at vende tilbage. Der er meget støj omkring klubben – nogle ikke sportsligt relaterede problemer. Det fortalte jeg til dem i januar, og de har ikke kontaktet mig siden. Som culé ønsker jeg dem alt det bedste. Jeg har stor respekt for Quique Setien, og han elsker at spille på Barca-måden – det er cruyffismo’, siger Xavi ifølge avisen El Pais.

’Jeg vil hele tiden opnå mere erfaring, få nye udfordringer og selvfølgelig vil det være et privilegie at træne Barca en dag med det rette hold såsom Jordi Cruyff, Carles Puyol og nogle af de nuværende spillere. Jeg vil have en gruppe af mennesker, der kender klubben. Mennesker som jeg stoler på og har de samme værdier som mig’, slutter Xavi.

Barca-legenden virker mere konkret end nogensinde før omkring en fremtidig stilling som cheftræner i Barca. Som nævnt på rygteplan er folk som Jordi Cruyff og Carles Puyol to, som Xavi gerne ser være en del af fremtidens Barca på ledelsesplan. Det henviser Xavi altså allerede selv til i interviewet med El Pais.

Det skal nævnes, at interviewet blev givet inden at Barca tabte til Bayern München.

644x70

.:FORSIDE:.