fbpx

Xavi står i voldsomt dilemma når Araújo er tilbage

Anders Lang Jensen - 21.09.23

© Getty Images
// Xavi // Ronald Araujo

Ronald Araújo er tilbage på træningsbanen med resten af holdet, og den vigtige forsvarsprofil kan meget vel blive udtaget til lørdagens opgør mod Celta Vigo. Det skaber et stort dilemma for Xavi, når holdet skal sættes.

Med tilgangen af João Cancelo på højrebacken, bliver Jules Koundés primære position nu i det centrale forsvar, og franskmanden har i den seneste periode udgjort forsvaret sammen med danske Andreas Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her har begge spillere leveret overbevisende, og det betyder på alle parametre, at Xavi nu står midt i et voldsomt dilemma, når defensiven skal udvælges. Jules Koundé, Andreas Christensen og Ronald Araújo skal slås om de to pladser, og samtidig er Iñigo Martínez også er en mulighed.

På papiret kan det ligne, at Andreas Christensen vil være mest oplagt til sende på bænken, men danskeren har i de seneste kampe leveret på et utroligt højt niveau og spiller en rigtig vigtig rolle i Barcas opbygningsspil samt generobrninger, med forudseende spil i ren verdensklasse. Modsat har AC virket lidt skrøbelig, så der venter nok danskeren nogle pauser.

Ronald Araújo skal uden tvivl bruge et par kampe for at komme tilbage i omdrejninger, efter han har siddet ude siden midten af august, men så snart uruguayaneren er helt fit, står Xavi med et rent luksusproblem med 3-4 formstærke spillere til de to centrale pladser i forsvaret.

xavi39

 

.:FORSIDE:.