fbpx

Xavi: 'Skuffende at skulle spille om andenpladsen'

FCBARCELONA.DK - 20.04.22

// Xavi // Real Sociedad

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften mod Real Sociedad på Anoeta. Her understregede han kampens store betydning for opnåelse af sæsonens mål med at kvalificere sig til Champions League.

'Det bliver en anden modstander end Cádiz, Eintract og Levante. Det er et godt hold, der i mange år har arbejdet godt. De har vundet titler og vi skal en bane hvor man ikke har det godt. Vi skal ud af den negative dynamik, for det er en finale om at komme med i Champions League. Det bliver svært' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er en finale mod en direkte rival, en kamp om seks point. Sådan er det. For tre uger siden drømte vi om mesterskabet, men det er langt væk nu' fortsatte Xavi.

Her er hvad han ellers sagde:

Ingen titler denne sæson:
'Det har jeg det skidt med, for jeg kan lide at vinde, men det vores virkelighed. Vi må se realiteterne i øjnene, men jeg ændrer ikke på det jeg tror på. Vi har vundet over de store i ligaen og det skal vi tage udgangspunkt i'.

Pedris skadesfravær:
'Han er en utrolig vigtig spiller, der er vital for vores opstilling og idéer med spillet. Han er blandt de bedste i verden til at forstå vores idéer, så det er et væsentligt fravær, ligesom Ansu og Piqué. Det mærker man'.

Problemer med at skabe chancer:
'Vi leder efter løsninger, men vi må ikke gå i panik. Vi finder løsninger og tager risici'.

Dest eller Alves mod Real Sociedad?
'Dest spillede en flot kamp mod Cádiz, men begge oplever skavanker. Det var derfor Alves ikke spillede (Mod Cádiz, red.) De arbejder begge hårdt, selv med skavanker'.

Mulige forstærkninger:
'Klubben arbejder på fremtiden, men vi er i nutiden. Jeg koncentrerer mig om kampen i morgen, men jeg håber at klubben henter de spillere vi ønsker og der ikke sker det samme som sidste år'.

Den sidste del af sæsonen:
'Vi skal tro mere på det og ønske det, og spille bedre. Vi skal være mere ydmyge end nogensinde, for det er skuffende at skulle spille om andenpladsen, men det er realiteterne. Nu handler det om at komme med i Champions League'.

.:FORSIDE:.