fbpx

Xavi sendte klart signal til Coutinho og Luuk de Jong

Anders Lang Jensen - 24.11.21

// Philippe Coutinho // Luuk de Jong

instabar


Tirsdag aften endte det med et skuffende 0-0-resultat mod Benfica i den vigtige Champions League-kamp på Camp Nou. Barca jagtede den forløsende scoring, men Xavi så hverken Luuk de Jong eller Coutinhos vej på bænken.

Barcas offensiv bærer tydeligt præg af mange skader for tiden, og Xavi må jonglere med flere løsninger på de offensive pladser. Derfor ville det være nærliggende at forsøge sig med de tilbageværende spillere, men hverken Philippe Coutinho eller Luuk de Jong blev vist tilliden.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Philippe Coutinho varmede op i stort set hele anden halvleg, men Xavi valgte ikke at bringe brasilianeren i spil trods ønsket om et sejrsmål. Træneren sendte dermed et meget klart signal om, at Coutinho ikke har den store tillid fra Xavi trods de mange skader på de offensive pladser.

Hollandske Luuk de Jong er ikke spået nogen rolle under Xavi, og netop det billede tegner sig også i de første par kampe. Angriberen, der er lejet i Sevilla, blev slet ikke sendt ud til opvarmning under opgøret tirsdag aften på Camp Nou.

.:FORSIDE:.