fbpx
Annonce

Xavi roser midtbanen med Busquets, De Jong og Pedri

FCBARCELONA.DK - 06.06.21

// Sergio Busquets // Xavi // Frenkie de Jong // Pedri

 
Xavi følger sin tidligere klub tæt og trods en problemfyldt sæson er han optimistisk, ikke mindst når det gælder Koemans foretrukne midtbane med Busquets, De Jong og Pedri. De får alle stor ros af Barca-legenden.

Hvis det stod til Xavi, ville der tydeligvis ikke blive lavet om på midtbanen til den nye sæson. Det slår han fast i et interview med avisen La Vanguardia. Her kommenterer han midtbanen med Busquets, De Jong og Pedri, der har spillet de fleste af kampene den forgange sæson.

Her er hvad Xavi siger om de tre spillere:

Busquets:
'Busquets er indiskutabel for kollektivet. Det er vildt som han dominerer banen. Han er den bedste defensive midtbanespiller i historien, hvis du spørger mig, og alligvel er han kritiseret i Barcelona. Busquets har haft det hårdt og vi andre føler med ham'.

Pedri:
'Han har et ekstraordinært niveau og er en stor overraskelse. Han er allerede en erfaren topspiller med sine blot 18 år. Han skal dog have at vide, at han skal turde noget mere, især på den sidste fjerdedel af banen. Det vil han ikke have svært ved'.

De Jong:
'De Jong er en fantastisk god spiller at have. Han dækker meget af banen med sin fysik og er god til at erobre bolde. Nu har vi også set, at han er målfarlig. Han er en totalspiller der passer til moderne fodbold'.

'Busquets, De Jong og Pedri sammen er vidunderligt' afslutter Xavi.

.:FORSIDE:.