fbpx
Annonce

Xavi risikerer at ryge ud af sin tredje turnering

FCBARCELONA.DK - 20.01.22

// Xavi // Copa del Rey

ps5 art


Det er lidt over to måneder siden at Xavi afløste Koeman og forhåbningerne var store til klublegenden. Nu står han foran en skæbnekamp i aften mod Athlétic Club Bilbao, for her risikerer han at ryge ud af sin tredje turnering.

Xavi har ikke haft en magisk formel på at løse de problemer holdet befandt sig i, da Ronald Koeman blev fyret og Xavi tog over. De lidt over to måneder har budt på masser af modgang og selvom mange ser fremskridt i spillet, er resultaterne ikke fulgt med.

Artiklen fortsætter under annoncen


I aften møder Barca Athletic Club Bilbao i Copa del Reys 1/8-finaler. Kampen spilles på San Mamés og der spilles kun denne ene kamp. Det er aldrig nemt at spille i Bilbao og derfor vil der, uanset den aktuelle kampform, altid være tale om en svær opgave i Baskerlandet.

Der er derfor en reel risiko for at Barca taber og dermed ryger tidligt ud af Copa del Rey, hvor de er forsvarende mestre, efter at have besejret netop Bilbao i pokalfinalen i sidste sæson.

Da Xavi ankom til Barcelona udtalte han, at målet som altid er at vinde titler, men indtil nu er det gået den forkerte vej. Med Xavi ved roret er holdet røget ud af Champions League, ligesom den spanske Supercup missede for en uge siden. De to trofæer er altså umulige at nå og derfor vil det gøre ondt, også at ryge ud af Copa del Rey.

Det ser også mere end svært ud i ligaen, hvor der er hele 17 point op til Real Madrid på førstepladsen, så et mesterskabstrofæ er næppe realistisk.

Skulle Barca ryge ud af Copa del Rey i aften, vil Europa League således være eneste reelle mulighed for en titel i denne sæson. Derfor hviler der et stort pres på Xavi i aften, for det vil være en stor skuffelse, at skulle vinke farvel til endnu en mulig titel.

.:FORSIDE:.