fbpx

Xavi om VM: 'Brasilien og Argentina et skridt foran'

Peter Vyff - 24.11.22

// Xavi // VM 2022

Barca-træneren Xavi deltog forleden i et interview med avisen Sport, hvor han blev blev bedt om at komme med sit bud på, hvilket landshold som han ser som favoritter til at løbe med VM-trofæet i Qatar.

Der er i øjeblikket ikke den helt store aktivitet at spore på Camp Nou, hvor alt fokus istedet er drejet mod Qatar. Catalanerne har sendt et rekordhøjt antal spillere afsted til VM, hvilket betyder at Xavi må undvære næsten alle sine førsteholdsspillere på nuværende tidspunkt.

Cheftræneren har derfor mulighed for at slappe lidt af for tiden, hvor han forleden fandt tid til et interview med avisen Sport, hvor han kom med hans favoritter til at hjemtage VM-titlen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg tror at Brasilien og Argentina er et skridt foran europæerne' sagde Xavi og tilføjede: 'Det skyldes især Neymar og Messi, som ser ekstremt gode ud. Der er dog også andre kandidater, og hold som Frankrig, Spanien, Portugal, England, Tyskland, Belgien og Kroatien har bestemt også gode muligheder' var hans vurdering, der kom inden Argentinas sensationelle nederlag mod Saudi Arabien.

Catalaneren blev også direkte spurgt ind til Spaniens VM-chancer, hvor Xavi havde stor ros tilovers for trænerkollegaen Luis Enrique.

'Jeg tror på Spanien. Luis Enrique har opbygget et stærkt mandskab, og han er den helt ideelle træner for holdet på grund af hans store personlighed. Spanien kommer til at vise karakter, presse højt på banen og have meget boldbesiddelse. Luis Enrique har en perfekt blanding af unge spillere og veteraner, men det er ikke en let gruppe, og den første kamp vil være vigtige for holdets videre fremtid i turneringen' svarede han.

Cheftræneren har selv deltaget ved adskillige verdensmesterskaber, hvor han i 2010 havde stor ære i at det lykkedes for Spanien at vinde turneringen, som blev afholdt i Sydafrika..:FORSIDE:.