fbpx

Xavi: 'Nu må vi tage til München og vinde'

FCBARCELONA.DK - 24.11.21

// Xavi // Benfica

instabar


Trods et skuffende 0-0 resultat mod Benfica, har Xavi ikke opgivet at komme videre fra Champions League gruppespillet. Efter kampen roste han sine spillere for indsatsen og forsikrede om, at holdet kan besejre Bayern München.

'Vi spillede en flot kamp. Det eneste jeg er utilfreds med er resultatet. Vi spillede en kamp som vi skulle have vundet. Hvis vi havde scoret et enkelt mål, ville det have været en fantastisk kamp, på grund af den måde vi spillede på' indledte Xavi pressemødet efter opgøret.

'Det er rigtig ærgreligt, for vi missede en mulighed. Vi fik et point og det føles ikke af meget. Jeg er dog stadig positiv. Der mangler en runde og vi må tage til München og vinde. Vi har en chance mere og spiller vi som i dag, kan vi vinde. Overordnet set er jeg tilfreds med holdet. Vi er kommet tættere på det vi ønsker' sagde han videre.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Her er hvad Xavi ellers sagde:

Mulighederne i München:
'Vi har trænet to uger mere, når vi skal til München og vi er på rette vej. I dag spillede vi en flot kamp, med intensitet og med mange skabte chancer. Det eneste der manglede var et mål. Vi gav alt på banen og jeg har oplevelsen af, at vi kan vinde over alle, men nogle gange lykkes tingene ikke. Det var perfekt i dag, undtagen at vi ikke scorede. Nu tager vi til Mücnhen for at vinde. Der er ikke andet at gøre'.

Manglende mål:
'Vi har kun én gang i to kampe og det var på straffe. Vi skal være mere effektive. Når vi ikke scorer, skaber et usikkerhed hos os og tro hos modstanderne. Jeg tror det er et spørgsmål om tid, før vi bliver mere effektive. I dag manglede vi de sidste pasninger'.

Indsatsen fra Dembélé:
'Han ændrede kampens udtryk. Han skaber frygt hos modstanderne og skabte chancer. Det er ærgreligt, at der ikke blev scoret på hans oplæg. Jeg har talt med ham og han er glad for at være her. I dag løb han en risiko ved at spille, for han er ikke 100% klar. Andre havde valgt at stå over. Vi må se om han forlænger, men for mig er han en afgørende spiller. Der sker noget, når han er på banen. Han gør en forskel'.

Troen på en 1/8 finale:
'Vi er Barca og vi tager til München for at vinde, som vi gør alle steder. Jeg er glad for spillernes indstilling og nu handler det om at vinde. Det positive er, at vi stadig kun er afhængige af os selv'.

.:FORSIDE:.