Xavi: 'Mit mål er at blive træner for Barca'

FCBARCELONA.DK - 24.06.19

© Getty Images

I et interview forleden med catalanske TV3 bekræftede Xavi endnu engang det, som de fleste Barca-fans elsker at høre. Midtbanegeneralens mål er nemlig er blive Barca-træner på et tidspunkt.

Xavi er utvivlsom en af de mest legendariske spillere, som nogensinde har spillet i Barca. Hans kvaliteter, men ikke mindst også hans personlighed har medført, at tilhængerne på Camp Nou forguder catalaneren.

Xavi har som bekendt netop erhvervet sig sin træner-licens og skal træne Al Sadd fra den kommende sæson. Men den tidligere midtbanegenerals store mål er at blive Barca-træner - den bekræftede han endnu engang i interviewet med TV3.

'Min stor drøm er at vende tilbage til Barca som træner. Det er mit mål, men det er ikke fordi, at jeg er desperat for, at det sker. Der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed, før det kan lade sig gøre' udtalte Xavi.

'Det handler ikke bare om, at jeg gerne vil være Barca-træner. Det hele handler om timing og om det lige passer ind. Det er umuligt at vide, om det kan lade sig gøre. Og i sidste ende er det Barca, som bestemmer, og ikke mig' sagde Xavi til slut.

.:FORSIDE:.