fbpx

Xavi: 'Måske skal jeg beherske mig mere'

FCBARCELONA.DK - 18.08.23

 


Xavi holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for søndagens hjemmekamp i ligaen mod Cádiz. Her må Barca-træneren som bekendt se til fra tribunen på grund af det røde kort, som han modtog mod Getafe.

Læs Xavis udtalelser fra pressemødet her:

Kampen mod Cádiz:
'Det er vores første officielle kamp på Montjuïc og vi får brug for, at tilhængerne møder op for at støtte os lige som de gjorde i sidste sæson. Vi føler os klar til kampen og vi har forberedt os godt. Vi skal dog tage Cádiz meget seriøst, for de kan både stille sig ned i defensiven, men kan også presse højt. Vi skal spille op til vores bedste'.

Joao Félix:
'Lige som det var tilfældet forleden med Neymar, så ønsker jeg ikke at tale om spillere fra andre klubber. Vores sportslige ledelse ved godt hvad vi har brug for og de arbejder hårdt i disse dage. Jeg kommer ikke til at nævne navne'.

Udvisning mod Getafe:
'Nu må jeg bare udstå min karantæne og ikke sige mere om hvad der skete. Jeg var meget sur, men jeg er kommet videre og fokuserer på holdet. Jeg vil forsøge ikke at gentage samme fejl. Måske skal jeg beherske mig mere under kampene'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Forlængelse:
'På en skala fra 1 til 10 befinder min kontraktforlængelse sig på 10. Der er ingen problemer'.

Ny højre back:
'Den sportslige ledelse ved godt hvad vi mangler og de arbejder på sagen. Det hele afhænger af financial fair play'.

Skadet Araújo:
'Det er ærgerligt, men det er hvad der kan ske. Det skete under træningen og ikke da han spillede 120 minutter mod Getafe. Der arbejdes meget hårdt til træning og derfor er det en risiko, som nogle gange ikke kan undgås'.

Oriol Romeu:
'Jeg er meget tilfreds med hans start. Han skaber balance i defensiven, men er også overlegen med bolden når vi skal frem på banen. Han starter vores angreb og bryder linjerne. Han er meget moden, en leder og med lysten til at forbedre sig. Han har virkelig været en god signing'.

// Xavi // Cadiz
.:FORSIDE:.