fbpx
Annonce

Xavi kunne glæde sig over de tre målscorere i lørdags

FCBARCELONA.DK - 29.11.21

// Philippe Coutinho // Frenkie de Jong // Memphis Depay

instabar


3-1 sejren i lørdags over Villarreal var en velkommen opmuntring for holdets nye træner Xavi Hernández. De tre mål blev sat ind af De Jong, Memphis og Coutinho og det er tre spillere som Xavi gerne ville have i gang med at score.

Xavi har efterlyst flere mål fra holdet og det fik han mod Villarreal, hvor det som bekendt sluttede 3-1 til Barca. Udover sejren og de tre vigtige point, lægger Xavi helt sikkert stor vægt på, at det netop blev De Jong, Memphis og Coutinho der scorede målene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har udtalt, at midtbanespillerne skal være mere målfarlige og derfor har det helt sikkert glædet ham, at De Jong var gået så langt frem, at han kunne sende bolden i nettet til 1-0. Netop dette aspekt i spillet har holdet trænet siden Xavi ankom.

Barcas anden scoring blev sat ind af Memphis. Han har kæmpet med skarpheden i denne sæson og brændt mange chancer. Derfor var det godt for hans selvtillid, at komme på tavlen mod Villarreal. Dernæst var Memphis også med i det mål De Jong scorede, så måske kampen bliver en vendepunkt for hollænderen.

Coutinho stod for målet til 3-1 og også her har Xavi god grund til at glæde sig. Brasilianeren har kæmpet med selvtlliden og spillet har ikke fungeret for ham. Der blev begået straffe mod ham og her havde han modet til selv at sparke. Den succesoplevelse kan han forhåbentlig bygge videre på.

Der var derfor meget at glæde sig over for Xavi efter lørdagens vigtige sejr.

.:FORSIDE:.