fbpx

Xavi: 'Kampen mod Rayo var sæsonens dårligste'

FCBARCELONA.DK - 28.04.23

// Xavi // La Liga

Xavi holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens hjemmekamp mod Real Betis og her slog catalaneren fast, at man skal vise et helt andet niveau end mod Rayo Vallecano i midtugen.

Læs Xavis udtalelser her.

Rayo:
'Jeg må indrømme, at kampen forleden mod Rayo Vallecano var vores ringeste kamp i denne sæson. Både hvad angår det fodbold- og spillemæssige, men også hvad angår vores værdier. Vi bliver nødt til at nulstille og vise et helt andet niveau i morgen'.

Betis:
'Når man kigger på Betis må man bare erkende, at de har et fantastisk hold og de har en klar ide om hvordan de skal spille fodbold. Fysisk er de stærke, men det er de også rent teknisk. Vi skal tilbage og spille vores spil for at slå dem, vi skal tage bolden fra dem og vi skal være effektive'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé og AC:
'Det er en fantastisk nyhed, at både Andreas Christensen og Ousmane Dembélé er med os igen. Jeg ved endnu ikke om de starter inde i morgen, men det vigtigste er, at de er klar og med i truppen'.

Ligaen:
'Jeg bliver glad når jeg kigger på tabellen. Når vi har 11 point ned til Real Madrid så sent på sæsonen, så betyder det, at vi har udført vores arbejde ordentligt. Så er det klart, at nogle kampe er gode og andre dårlige, men jeg tror de fleste inden sæsonen ville have skrevet under på at være 11 point foran efter 31 runder'.

Ansu Fati:
'Situationen for Ansu Fati er, at der på holdet er meget konkurrence om pladserne. Det her er Barca og sådan skal det være. Lige nu er min vurdering, at både Ferran, Raphinha og Lewandowski er skridt foran ham'.

Dårlige kampe:
'Hvis vi kigger på vores seneste fire kampe, så har vi tabt en og spillet to uafgjorte, hvilket ikke er godt nok. Mod Getafe spillede vi ikke godt og det samme var tilfældet mod Rayo. Vi skal tilbage til det niveau, som vi viste mod Atlético Madrid, hvor vi spillede en rigtig god kamp. Vi skal dominere kampene'.

Messi:
'Hvad angår Messi ved jeg ikke om det lykkes eller ej. Det er stadig alt for tidligt at tale om det. Lige nu koncentrerer vi os om ligaen og om kampen mod Betis i morgen. Når sæsonen er slut kan vi tale om forstærkninger'.

AC:
'Signingen af Andreas Christensen var mit personlige ønske. Vi har virkelig manglet ham i de seneste kamp og vi har kunne mærke hans fravær. Han spiller altid godt i forsvaret, han er altid koncentreret og han er altid vigtig i det opbyggende spil. Han er en fantastisk spiller og jeg værdsætter ham meget højt'.

Pablo Torre:
'Jeg har læst, at Pablo Torre skulle have nogle dårlige vaner, men det er ikke rigtigt. Han er forbilledlig på træningsbanen og arbejder altid stenhårdt. Han er meget vellidt i truppen og er virkelig bare en god fyr. Hans problem er, at der er meget konkurrence på midtbanen, hvor vi har mange gode spillere. Han skal bare fortsætte og så skal han nok få chancerne'.

.:FORSIDE:.