Xavi: 'Jeg er tæt på at forlænge med Al Sadd'

FCBARCELONA.DK - 11.05.21


Selvom Ronald Koeman har kontrakt med Barca en sæson mere, spekuleres der i, at hollænderen måske bliver udskiftet til sommer. Xavi Hernández nævnes af mange som den oplagte afløser, men forleden forsøgte han at skyde rygterne ned.

Efter en miserabel sæsonstart på alle fronter, har Koeman ledt sit hold til en pokaltriumf og sendt dem tilbage i kampen om mesterskabet. Den bedrift får han ros for, men alligevel skal han på hvert eneste pressemøde forholde sig til sin egen fremtid.

Spekulationerne går nemlig på, at præsident Joan Laporta overvejer et trænerskifte til sommer, hvor klublegenden Xavi Hernández skulle være et meget varmt emne. De rygter blev Xavi bedt om at kommentere forleden, da han holdt pressemøde i sin klub Al Sadd.

'Jeg er tæt på at forlænge med Al Sadd. Min afsked med denne klub er kun rygter og jeg er meget tilfreds med at arbejde med spillerne i denne klub' sagde han.

Den diplomatiske udtalelse er dog næppe nok til at stoppe rygtestrømmen, for der er samtidig forlydender om, at Xavi kræver en klausul i sin aftale med Al Sadd, der giver han mulighed for at skifte til Barca, hvis muligheden opstår.

Sådan en klausul havde Koeman også i sin kontrakt med det hollandske landshold og det åbnede døren for hans drømmejob i Barca, hvor han som spiller i 90'erne fejrede store triumfer.

.:FORSIDE:.