fbpx

Xavi: 'Jeg er rasende, men Bayern er bedre end os'

FCBARCELONA.DK - 09.12.21

// Xavi // Bayern München

Det var en tydeligt rystet Xavi der udtalte sig til pressen efter 3-0 nederlaget mod Bayern München. Han var tydeligt skuffet over holdets indsats og han var meget lidt imponeret over, at skulle spille i Europa League.

'De sad på os. Vi ønsker altid at dominere og sidde på vores modstander, men i dag var det omvendt. Vi skal kunne kræve mere, for vi er Barca. Det her bør blive et reflektionspunkt, for vi skal have ændret mange ting. Vi kunne slet ikke være med og det er Champions League, men sådan er realiteterne. Det er den situation vi befinder os i' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi må se situationen i øjnene med værdighed. I dag starter en ny etape. Det har jeg sagt til spillerne. Jeg er rasende og realiteterne irriterer mig, men vi skal håndtere det. Der er ikke andet at gøre. Vi skal begynde fra nul. Vores mål var at vinde Champions League, ikke Europa League. Nu skal der arbejdes hårdt' fortsatte han.

'Nu er realiteterne, at vi spiller i Europa League og så skal vi vinde den. Det er Barcas mål at vinde alle kampe. Det er ikke det bedste scenarie, men sådan er det' sagde Xavi videre.

'Det er en grusom virkelighed, som jeg også har oplevet som spiller. Det kan vi ikke være tilfredse med og vi må reagere. Tingene er som de er og vi skal have Barca tilbage hvor vi fortjener det og det er ikke Europa League' fastslog han.

'Jeg havde håbet vi kunne være bedre med, men Bayern er et bedre hold end os. Det er realiteterne og vi har en opgivende følelse, men der skal arbejdes hårdt for at få Barca tilbage' afsluttede han.

.:FORSIDE:.