Xavi: 'Jeg føler mig ikke klar til at træne Barca'

FCBARCELONA.DK - 18.05.19

© Getty Images

Xavi har været rygtet til Barca som træner allerede til næste sæson, men i en udtalelse gør han det klart, at den opgave er han ikke klar til. Samtidig kommer han med kritik af holdets spil denne sæson.

Xavi lægger støvlerne på hylden efter denne sæson og indleder i stedet en karriere som træner. Han var rygtet til at afløse Ernesto Valverde efter denne sæson, men det kommer tydeligvis ikke til at ske.

'Jeg føler mig ikke klar endnu. Jeg kan ikke starte min karriere som træner med Barcas førstehold. Det ville ikke være normalt. Jeg skal være forsigtig og bevidst om, at der er nogle stadier man skal igennem. Jeg bør først prøve hvordan det er' udtaler han i et interview med catalansk TV3.

'Det bliver en ny etape, hvor jeg starter helt fra nul og det ville være forhastet at vende hjem til Barca eller tage et andet hold i ligaen. Barca er en alt for stor mundfuld. Derfor, hver ting til sin tid. Selvfølgelig er det et mål for mig, men jeg skal forberede mig rigtig godt. Derfor er tidspunktet ikke rigtigt endnu' fortsætter han.

Til sidste kommer han med en overraskende klar kritik af holdets måde at spille på denne sæson. 'Min oplevelse er, at Barca skal til at dominere kampene igen. Hvis de ikke gør det, vil det være umuligt at vinde Champions League. Det viser historien os. Når Barca har vundet Champions League, har vi domineret spillet og kampene. Det synes jeg ikke vi gør så meget mere' afslutter han.

.:FORSIDE:.