fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg er bekymret over vores resultater'

FCBARCELONA.DK - 22.01.22

// Xavi // Alavés

ps5 art


Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften mod Deportivo Alavés. Udover at tale om kampen, blev der også svaret på spørgsmål om holdets resultater, Dembelé og Ansu Fati.

'Deres system minder meget om Athletic Club Bilbaos. Vi kommer til at se en lignende kamp. Vi vil kæmpe for at få de tre point, der er vitale for at få selvtilliden tilbage. Vi har brug for en sejr hurtigst muligt. I morgen bliver en god test for at se om holdet har forbedret sig' indledte han om søndagens udekamp mod Alavés.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi ellers svarede på:

Hvad bekymrer Xavis mest lige nu?
'Resultaterne. Vi har måske brug for mere tid end vi troede. Jeg er bekymret over vores resultater. I løbet af ugen tyder alt på at vi arbejder godt, men resultaterne kommer ikke. Vi har hurtigt brug for et positivt resultat. Jeg tror stadig meget på vores model og idéer, men vi skal være tålmodige'.

Hvad er Dembélés situation?
'Der er intet nyt. Han træner godt med og kender sin situation. Der er stadig nogle dage endnu, men han må forlænge eller tage væk. Der er ingen alternativer'.

Kommer Dembélé med mod Alavés?
'Vi udtager truppen i morgen. Vi har ikke besluttet om han tager med'.

Hvad manglede i kampen mod Bilbao?
'Vi har analyseret kampen. De besejrede os på mod og intensitet. Vi har talt om nogle værdier i vores spil der ikke må mangle, men det gjorde de den aften. Vi skulle have modsvaret deres intensitet, men det manglede. I morgen handler det mere eller mindre om det samme'.

Hvad savner Xavi fra holdet?
'Vi skal insistere mere på det vi tror på, vores idéer og vores spillestil, så vi præsterer bedre. Lige nu lykkes det ikke at skabe resultaterne. Vi skal bide tænderne mere sammen og arbejde hårdere'.

Frenkie de Jongs aktuelle form:
'Vi har nogle spillere der er lidt småskadet, som Jordi Alba og Frenkie. Det er noget vi skal håndtere, men Frenkie bør være toneangivende og det bliver han helt sikkert'.

Ansu Fatis lårskade:
'Vi er alle meget frustrerede og triste, for vi har forsøgt at passe på ham. Det er et stort tilbageskridt, men vi må videre. Han er selv meget påvirket, for det er en svær situation for ham. Vi skal lave en plan for ham, så han ikke bliver skadet igen'.

Kritikken af holdets resultater:
'Jeg er stadig optimistisk. Hvis jeg ikke var det, burde jeg tage hjem. Jeg tror vi er i starten af noget vigtigt, så vi skal insistere. Jeg har oplevet det samme som spiller. Jeg forstår kritikken og ved hvor jeg er. I Barcelona findes der ikke omstillingsår, så det er en svær tid'.

Forstærkning med en angriber?
'Det er noget vi kigger på. Jeg har fortalt klubben meget klart, hvad holdet har brug for. Vi arbejder på at hente folk ind, men der er forskel på hvad vi gerne vil og hvad vi er i stand til på grund af lønreglerne. Vi må se hvad der sker'.

.:FORSIDE:.