fbpx

Xavi: 'Ja, jeg vil gerne have Messi tilbage'

FCBARCELONA.DK - 30.07.22

// Lionel Messi

Xavi har holdt pressemøde som optakt til kampen mod New York Red Bulls natten til søndag. Her lagde Barca-træneren ikke skjul på, at han gerne ser Leo Messi vende tilbage til klubben til næste sæson.

Barca står foran sin sidste kamp på turen til USA og i den forbindelse holdt Xavi pressemøde. Her er hvad han sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Værdien af kampene i USA?
'Vi spiller ingen opvisningskampe og det er heller ikke venskabskampe. Det er kampe der giver muligheder og hvert minut er en eksamen. Der er hård konkurrence på holdet og det er godt'.

Indtrykket af opholdet i USA?
'Det er positivt. Vi har kontrolleret belastningen og jeg er meget tilfreds. Det mangler kampen i morgen og jeg har været tilfreds med det jeg har set på banen, men det er stadig tidligt og der mangler hele sæsonen'

Skal Messi tilbage til Barca?
'Jeg havde gerne set, at Messis tid i klubben ikke var stoppet. Jeg mener han fortjener en ny mulighed, den sidste, men det kan først blive næste sæson, for han har en kontrakt. Men ja, jeg vil gerne have ham tilbage'.

Øger købet af Lewandowski presset på Xavi?
'Uanset om vi havde forstærket os eller ej, ville presset være enormt. Jeg er glad for, at vi har kunne hente mange af de forstærkning som vi bad om. Presset er enormt, men jeg er ikke bange. Jeg synes Lewandowski er en fantastisk forstærkning og jeg har ingen problemer med pres'.

Er Xavi tilfreds med sine forstærkninger?
'Vi forstærker os med den fornemmelse, at vi gør det godt. Vi forsøger at få det hele til at hænge sammen og selvfølgelig indenfor reglerne'.

Kommer der flere forstærkninger?
'Jeg har før sagt, at vi skal have to spillere til hver position, specielt i en sæson med VM. Vi har brug for spillere for at være de bedste, så ja, vi ønsker flere forstærkninger, jo før, jo bedre'.

Købet af Jules Koundé:
'Jeg er glad for hans ankomst. Han kommer til at give os meget i opspillet og med sin styrke. Han kan også spille back som Araujo. Det betyder meget for os'

Hvad er målsætningen for sæsonen?
'Vores vigtigste mål denne sæson er at vinde titler. Det lægger jeg ikke skjul på'.

.:FORSIDE:.