fbpx
Annonce

Xavi: 'I dag dominerede vi en meget stærk rival'

FCBARCELONA.DK - 04.04.22

// Xavi // Sevilla

Xavi var meget tilfreds med holdets indsats, da han udtalte sig ovenpå den vigtige 1-0 sejr over Sevilla. Han kom med rosende ord om Pedris indsats og samtidig forsikrede han om, at han ikke har opgivet at vinde ligaen.

'Jeg er meget positiv og jeg tror på hårdt arbejde og anstrengelse. Vi gør de godt og alle arbejder og løber for hinanden. Vi er nok på vores bedste tidspunkt af sæsonen og i dag dominerede vi en meget stærk rival, der har ligaens bedste forsvar. Sevilla har et super hold, men vi kunne have vundet større. Det var som en finale hvor vi spillede om seks point, så jeg er meget tilfreds' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg elsker at vinde og jeg mener at holdet fortjente det. Vi oplever en fantastisk stemning og så længe det er matematisk muligt i ligaen, fortsætter vi med at kæmpe. Vi vil forsøge at vinde alle vores kampe, men det det bliver svært at Madrid fejler så meget, men vi forsøger til det sidste' fortsatte Xavi.

'Pedri er en fantastisk spiller og han scorede et ekstraordinært mål. Han gør en forskel og det er fantastisk at se ham spille. Han er kun 19 år, men han overrasker mig ikke længere. Alt hvad han gør er vidunderligt. I dag scorede han et mål og han er leder på banen' kom det fra Barca-træneren.

Også holdets defensive indsats blev rost. 'Det er meget vigtigt at forsvare sig godt. Vi spiller med en høj forsvarslinje og tager risici, men når alle presser højt, er vi bedst. Det handler om kollektivt arbejde. Hvis du ikke lukker mål ind, er det lettere at score' afsluttede han.

.:FORSIDE:.