fbpx

Xavi: 'Holdet ser godt ud og vi går efter titler'

FCBARCELONA.DK - 06.08.22

// Xavi // Gamper // pumas

I morgen aften spiller Barca sin sidste træningskamp denne sommer inden det går løs i ligaen om en uge. I et interview ser Xavi frem mod opgøret mod mexicanske Pumas og han håber at kunne gøre tilhængerne glade.

Efter fem træningskampe på fremmede græs, er det i morgen aften Spotify Camp Nou der lægger græs til, når det traditionsrige Gamper-opgør spilles. I den anledning har Barca TV mødt Xavi til en snak.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Holdet ser godt ud når man dømmer ud fra træningen, hvor der trænes med god intensitet og højt tempo efter turen i USA, der var positiv og god. Vores fornemmelser er gode og vi har skabt store forhåbninger, som vi også så i går ved præsentationen af Robert (Lewandowski, red.). Vi ønsker alle at vinde titler, spille flot fodbold og gøre vores tilhængere glade' indledte Xavi.

'Det er afgørende for os med tilhængernes opbakning. De ønsker at se holdet på hjemmebane i Gamper, efter et par år uden tilskuere. Vi gør det her for vores tilhængere og vi håber de vil nyde det. Vi vil give alt hvad vi har, så de bliver stolte over holdet' fortsatte han.

'Pumas er et hold der er oppe i tempo, for de er midt på deres sæson. De har gode spillere og en god træner. Der er gode individualister udover Dani (Alves, red.), så det bliver en svær og intens modstander' kom det fra Xavi.

'Vi er i slutfasen af vores sæsonstart og det er sidste træningskamp, hvor vi kommer til at fordele spilletid og samtidig tage afsked med Dani Alves, for det fortjener han. Han hjalp os rigtig meget i 4-5 måneder i sidste sæson' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.