fbpx

Xavi har fordoblet sin løn i den nye forlængelse

Anders Lang Jensen - 24.09.23

// Xavi

Fredag præsenterede Barca langt om længe forlængelsen med Xavi frem til 2025 med en option på en ekstra sæson. Den nye kontrakt kommer samtidig med en fordobling af lønpakken til Xavi og resten af hans trænerteam bag sig.

Da Xavi i november 2021 tiltrådte som ny Barca-cheftræner, var det med en årsløn på fire millioner euro, fordi klubbens økonomi ikke tillod en større kontrakt. Siden hen har Xavi leveret som håbet i spidsen for Barca, og det kan også mærkes i den nye forlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge mediet RAC1 har fredagens kontraktforlængelse nemlig medført, at Xavi nu tjener otte millioner euro i årsløn. Desuden går resten af trænerteamet bag ham op på fire millioner fra 1,5 millioner euro.

Selvom Xavi fordobler sin lønpakke i den nye kontrakt, er han ikke i top omkring de bedst betalte Barca-trænere. Til sammenligning tjente Ronald Koeman en årsløn på ni millioner euro, da han inden Xavi stod i spidsen for Barca-mandskabet.

I kontraktforlængelsen med Xavi er der en automatisk klausul, der forlænger kontrakt med yderligere et år frem til 2026. Den træder i kraft, hvis Barca enten vinder La Liga eller Champions League undervejs i den nye kontraktperiode til 2025.

xavi16

.:FORSIDE:.