fbpx

Xavi håber at holde Koundé tilfreds med ny højre back

Peter Vyff - 27.05.23

// Jules Koundé

Jules Koundé skulle angiveligt have ytret sin utilfredshed over at spille højre back under et møde med Xavi. Cheftræner Xavi har i den forbindelse eftersigende anmodet ledelsen om at hente en højre back for at holde franskmanden tilfreds.

Spekulationer omkring Jules Koundés fremtid har i denne uge taget til, da flere medier meddelte, at han skulle være klar til at forlade Camp Nou. Det skyldes angiveligt franskmandens ønske om at spille i midterforsvaret, hvilket ikke har været tilfældet i denne sæson, hvor han som oftest er blevet benyttet på højre back.

Koundé afviste dog forleden de igangværende exit-rygter, selvom det dog ikke ændrer på, at han fortsat er utilfreds med at spille ude af position. Cheftræneren Xavi ønsker dog at holde forsvarsspilleren glad, og han skulle derfor ifølge avisen Sport have bedt ledelsen om at hente en højre back i det kommende transfervindue.

Catalanerne har angiveligt nedfældet en liste med tre potentielle kandidater, som skulle bestå af João Cancelo, Benjamin Pavard og Juan Foyth. Sidstnævnte skulle eftersigende være ledelsens førsteprioritet, selvom Villarreal har vist sig svære at forhandle med.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige Foyth forventes at koste mindst 40 mio. euro, hvilket sandsynligvis er for høj en pris for Barca. Portugisiske Cancelo er derfor dukket op som et stærkt alternativ, dog afhænger handlen af Manchester Citys åbenhed overfor en potentiel lejeaftale.

Barca har på nuværende ikke tidspunkt råd til landsholdsbacken, og derfor spekuleres der i første omgang på et udlån til Camp Nou med en købsoption til efter næste sæson. Som situationen ser ud nu, så bliver det dog svært at hente Cancelo, der også er på ønskelisten hos Real Madrid.

Den sidste option skulle angiveligt være Pavard, som siden årsskiftet er blevet rygtet til Barca. Bayern-spillerens kontrakt udløber i 2024, og han er derfor blevet et transfermål for flere storhold, da han menes at koste i omegnen af 30 mio. euro. Tyskerne ønsker dog ikke at slippe franskmanden, da det efterlader Thomas Tuchel med få alternativer på højre back til næste sæson.

Der skal derfor falde en del på plads, hvis det skal lykkes for Barca at hente én af de tre spillere, og for nu ser det ud til at Koundé fortsat er Xavis førstevalg på højre back.

.:FORSIDE:.