fbpx
Annonce

Xavi: 'Haaland? Jeg kan ikke afsløre noget'

FCBARCELONA.DK - 05.03.22

// Xavi // Elche

Xavi holdt lørdag eftermiddag pressemøde forud for søndagens ligakamp på udebane mod Elche. Her kom catalaneren blandt andet ind på norske Erling Haaland, samt stortalentet Pablo Torres, som er blevet hentet til klubben.

Læs Barca-trænerens udtalelser her.

Haaland og Xavis møde med nordmanden:
'Erling Haaland? Jeg kan desværre ikke afsløre detaljer på nuværende tidspunkt. Det eneste jeg kan sige er, at vi rent sportsligt arbejder på at forstærke klubben på kort og lang sigt. Jeg kan ikke afsløre noget nu. Når vi kan komme med noget officielt vil i være de første til at blive informeret'.

Pablo Torre:
'Jeg mener, at vi har lavet en fantastisk signing. Han har allerede vist en utrolig udvikling og han har et enormt talent. Han har en profil til at kunne spille i Barca og vi har fulgt ham i længere tid. Han kan både spille centralt på midtbanen, men også ude i siderne. Han kan bruge begge ben, han er god til de afgørende pasninger og han er god til dødbolde'.

ps5 art


Christensen og andre forstærkninger:
'Det er ikke det rigtige tidspunkt at tale om forstærkninger. I morgen skal vi møde Elche og det er vores eneste fokus. Det er klart, at vi hele tiden arbejder på at forstærke holdet til fremtiden, men det er ikke hvad vi skal tale om i dag'.

Xavis deltagelse i forhandlinger med nye spillere:
'Min rolle i forhandlingerne er at forklare det sportslige projekt, samt udtrykke den tillid, som vi viser spilleren. Jeg forsøger altid at være helt ærlig og ikke lægge skjul på hvad vi ønsker og hvad spilleren kan forvente. Jeg forklarer vores spillestil, vores filosofi, hvordan spilleren vil passe ind, og selvfølgelig også noget om vores fantastiske by Barcelona. Indtil videre har jeg ikke mødt en spiller, som ikke vil til Barca. Alle vil hertil'.

Kampen mod Elche:
'Det bliver en meget svær kamp. Elche har konsolideret sig i midten af tabellen og de har ikke tabt på hjemmebane siden de fik deres nye træner. De spiller meget direkte og i den omvente kamp på Camp Nou gjorde de det meget vanskeligt for os'.

ps5 art


Formen:
'Hvis vi kigger på de seneste kamp, så har vi været bedre end vores modstandere, men det er noget, som vi skal være i alle kampe. I morgen gælder det om at fortsætte de gode takter og få de tre point. Vi befinder os stadig på en skuffende position i tabellen og vi er slet ikke i mål. I morgen bliver endnu en eksamen for os. Vi skal kæmpe med samme ydmyghed som i de forrige kampe'.

Riqui Puig:
'Han træner altid godt og er meget professionel. Jeg er ked af, at jeg ikke kan give ham mere spilletid, men foran sig har han nogle spillere på et meget højt niveau. Puig mangler på ingen måde kvalitet eller professionalisme - det er ikke derfor, at han ikke spiller. Han er et forbillede og forbedrer sig hele tiden'.

Alves:
'Han har præsteret helt fantastisk og til træning er han et monster. Jeg håber, at han fortsætter sådan i hele sæsonen, så han kan fortsætte hos os. Han bidrager med noget unikt til holdet og jeg fokuserer slet ikke på hans alder'.

.:FORSIDE:.