fbpx
Annonce

Xavi gav officiel debut til fire spillere mod Rayo

FCBARCELONA.DK - 14.08.22

// Andreas Christensen // Franck Kessié // Robert Lewandowski // Raphinha

Barca har forstærket sig godt denne sommer og det kunne man se på startopstillingen mod Rayo Vallecano, hvor der var officiel debut til Christensen, Rapinha og Lewandowski, mens Kessié fik sin debut i anden halvleg.

Xavi havde tre af sine nye spillere med fra start til sæsonåbneren mod Rayo Vallecano. Andreas Christensen, Raphinha, Kessié og Lewandowski havde alle fået spilletid i træningskampene, men i går fik de altså officiel debut i hjemmekampen mod Rayo Vallecano.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Andreas Christensen fik en noget blandt debut. Han var meget på bolden i første halvleg fordi Rayo pressede højt. Her slap danskeren for det meste fint af med bolden og han spillede med ro og overblik. Han lavede dog også en enkelt fejl der kunne have kostet et mål, men Ter Stegen reddede situationen. Danskeren blev taget ud efter en times spil og det har nok været en skuffelse for ham.

Raphinha var meget aktiv i opgøret og havde også en række afslutninger, men uden at han ramte målet. Han spillede en udemærket kamp, men uden for alvor at sætte sig igennem. Raphinha blev erstattet af Ansu Fati efter en times spil.

Lewandowski havde ingen god aften i sin officielle debut. Polakken arbejdede hårdt, men hans afslutninger var ikke gode. Specielt i anden halvleg burde han havde bragt sit hold foran på en stor mulighed, men han sendte bolden forbi mål.

Kessié kom på banen med 20 minutter tilbage og han ydede en energisk indsat i den tid han fik på banen. Han fik også sendt bolden i nettet, men scoringen blev korrekt annulleret for offside.

Der var ingen af de fire nye spillere der for alvor kunne være glade for deres officielle debut, for sammen med resten af holdet var der tale om en skuffende aften.

.:FORSIDE:.