fbpx
Annonce

Xavi forventes at spare spillere mod Elche i dag

FCBARCELONA.DK - 06.03.22

// Xavi // Elche

ps5 art


Der venter Barca et hektisk program med fem kampe på to uger, blandt andet to opgør mod Galatasaray og El Clásico. Derfor forventes Xavi at ændre på holdet, når de i eftermiddag tager på besøg hos Elche.

Om to uger venter der endnu endnu en landskampspause, men inden da skal Barca op imod Elche, Galatasaray to gange, Osasuna og Real Madrid. De to kampe mod tyrkerne skal bringe holdet i Europa Leagues kvartfinale, mens en Clásico på Santiago Bernabeu er en af sæsonens allerstørste kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med dette krævende program er det oplagt, at Xavi tænker sig rigtig godt om med hensyn til at docere sine spillere. Det er indlysende at der ikke skal spares spillere mod Galatasaray og Real Madrid, men mod Elche og Osasuna, vil det være relevant at tænke i de baner.

Kampen mod Elche i dag er dog stadig uhyre vigtig, for der er ikke råd til at smide flere point i ligaregnskabet. Alligevel ligner det en god anledning til, at lade nogle af stamspillerne få en sjælden pause.

Her kunne Piqué, Busquets, Frenkie de Jong og måske Ferran Torres være aktuelle. De har spillet stort set alt under Xavi. Også Dest kan få en pause, for Alves kan ikke spille med i Europa League, så en veludhvilet Dest til kampene mod Galatasaray vil være en fordel.

Jordi Alba sad over mod Bilbao med karantæne i sidste weekend, så han bliver næppe sparet, selvom han ellers også har spillet næsten det hele. Xavi har dog ingen naturlig afløser for Alba.

Hvad Xavi vælger at gøre afsløres ved 15-tiden når han offentliggør sin startopstilling til opgøret, der fløjtes i gang kl. 16.15. Kampen kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.