fbpx

Xavi: 'En af de bedste kampe siden jeg kom til'

FCBARCELONA.DK - 17.09.23

// Xavi // Real Betis

Det var tydeligvis en meget tilfreds Barca-træner der mødte pressen efter 5-0 sejren over Real Betis. Xavi ville ikke betegne kampen som perfekt, men han betragtede den som en af de bedste siden han tiltrådte som træner.

'Jeg vil ikke kalde kampen perfekt, for der er altid ting der kan forbedres, men vi spillede en excellent kamp. Jeg er meget tilfreds med stemningen, for det mindede om Camp Nou. Jeg er meget glad, for vi spillede brilliant i lange perioder og det er en af de bedste kampe siden jeg kom til' indledte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Fem forskellige målscorere:
'Det er ideelt at alle vores fire angribere scorer, og kun Lamine Yamal manglede. Vi scorede på frispark, satte fem mål ind og holdt buret rent'.

Præstationerne af Felix og Cancelo:
'Der er tale om to spillere, hvor deres individuelle kvaliteter er udenfor enhver tvivl. Man ser hvor gode de er, når vi træner. De varianter de to spillere giver os, gør holdet bedre. De gjorde det begge godt og hævede holdets niveau'.

Hård konkurrence om pladserne i front:
'Når der er konkurrence, giver du det bedste af dig selv. Det oplevede jeg også selv. I dag scorede fire angribere og Lamine spillede en flot kamp. Det gør det svært for mig at vælge, men det er godt for holdet'.

Lewandowskis stigende formkurve:
'Robert har spillet to rigtig gode kampe. Han nyder det og scorer mål. Han gør en forskel'.

Sejrens betydning:
'Det giver os selvtillid og tro på at vi gør tingene rigtigt. Nu går vi ind til en turnering der er meget vigtig for os og vi glæder os til at komme i gang'..:FORSIDE:.