fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var vigtigt at vi vandt i dag'

FCBARCELONA.DK - 02.05.22

// Xavi // Mallorca

Xavi var tilfreds med både sejren og indsatsen, da han mødte pressen efter 2-1 sejren over Mallorca. Han ærgrede sig dog over, at holdet ikke fik lukket kampen tidligt, så der ikke blev spænding til sidst.

'Jeg synes vi gjorde det godt. Vi spillede godt, uden at det var fantastisk. Vi kom fra en nedtur, specielt på hjemmebane og det var vigtigt at vi vandt i dag og fik en god oplevelse. Det skaber mere ro' indledte han.

'Vi burde have vundet stort, men vi gjorde det svært for os selv til sidst. Vi skal undgå at give hjørnespark og unødvendige frispark. Vi må ikke miste bolden når vi bygger op. Vi spillede skidt i 10 minutter og se hvad der skete. Vi skal være mere modne i vores spil i mange momenter i spillet, men jeg er tilfreds, for vi spillede en ret god kamp' fortsatte han.

Her er hvad Xavi ellers sagde:

Er det målet at tage andenpladsen?
'Vores primære mål er at komme blandt de fire første, så vi kommer med i Champions League. Dernæst er det at tage andenpladsen, så vi også kommer med i supercuppen'.

Ansu Fatis comeback:
'Jeg er meget glad. Han har arbejdet hårdt for at være med i slutfasen af sæsonen. Han er meget speciel og vi skal passe godt på ham. Han mangler rytme og fysik, men han er glad. Det er ærgerligt, at vi har manglet ham i disse måneder'.

Indsatsen fra Memphis:
'Han spillede fordi han træner godt. Mange havde tabt humøret, men ikke ham. Han spillede en flot kamp og det er den slags spillere vi vil have. Når han præsterer sådan, skal han spille'.

Gavis fremtid i klubben:
'Der er mange ting han skal forbedre, men han er kun 17 år og overrasker med sin modenhed. Han er en enorm fighter. Jeg håber han snart forlænger, for han er fundamental for nutiden og fremtiden'.

Piqué udgik med en skade:
'Han startede kampen godt, men følte smerter efter en aktion ved sidelinjen. Efter 25 minutter sagde han, at han ikke havde det godt. Vi skal takke ham for den indsats han yder, for vi er mere sikre når han er med'.

Real Madrid er mester:
'Real Madrid har afgjort ligaen og jeg ønsker dem tillykke, for de er de rigtige vindere, for over 38 runder er intet tilfædigt'.

.:FORSIDE:.