fbpx

Xavi: 'Det var en fantastisk aften. Alt lykkedes'

FCBARCELONA.DK - 08.08.22

// Xavi // Gamper // pumas

Trods total kontrol i 90 minutter og en overlegen sejr på 6-0 over Pumas, var Xavi alligevel ikke helt tilfreds med holdets indsats, da han gav et kort interview efter kampen. Han mente der blev slækket for meget på tempoet.

'Det blev en fantastisk aften hvor alt lykkedes. Jeg er meget glad for den gode kamp og for opbakningen fra tilhængerne. Der var god dynamik i spillet og resultatet er godt, men der skal arbejdes på at det fungerer bedre' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi står tilbage med en god fornemelse, men vi må ikke sænke tempoet eller intensiteten i de 90. minutter. I dag kan man måske forstå det, for vi førte 4-0 og det var en venskabskamp, men i en officiel kamp må man ikke sænke paraderne' sagde han videre.

'Vi har to spillere på alle positioner og det gør konkurrencen større. Det gør det svært for mig at sætte holdet, men det gør os bedre som en gruppe. Det er vejen frem' fortsatte han.

Xavi blev spurgt, hvad der skal ske med Frenkie de Jong. 'Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske med ham. Indtil den 31. august kan alt ske på transfermarkedet. Jeg har sagt til klubben hvad jeg mener og for mig er han en vigtig spiller' var svaret.

Der blev også spurgt til planerne med Pjanic, der ikke kom på banen mod Pumas. 'Selvom han ikke var med i dag, kan Pjanic hjælpe os meget med den måde vi spiller på' var svaret.

.:FORSIDE:.