fbpx

Xavi: 'Det er ikke let, men jeg stopper med stolthed'

FCBARCELONA.DK - 24.05.24

// Xavi

Efter at præsident Joan Laporta tidligere i dag meddelte Xavi, at han ikke skal lede holdet i næste sæson, er Barcas snart forhenværende træner kommet med et åbent afskedsbrev på de sociale medier. Læs her hvad han skriver.

Her er afskedsbrevet fra Xavi i sin fulde længde:

'Kære Culers, på søndag slutter min etape på trænerbænken i Barca. Det er aldrig let at forlade klubben i dit liv, men jeg gør det med stor stolthed, efter i to et halvt år at have stået i spidsen for et omklædningsrum, der har været som min anden familie.

Artiklen fortsætter under annoncen


Jeg vil gerne takke for tilhængernes kærlighed. De har altid være ved min side og hele tiden vist mig samme kærlighed som i min etape som spiller. Efter på søndag, vil jeg være en fan mere på tilskuerpladserne, både på Estadi Olímpic lige nu og om nogle måneder på Camp Nou. For før at jeg er spiller eller træner, er jeg Barca-tilhænger og jeg ønsker kun det bedste for klubben i mit liv, som jeg altid vil være klar til at hjælpe.

Jeg har arbejdet med en fantastisk gruppe spillere og en spektakulær stab. Takket være alle dem har vi nået nogle mål, kulminerende med ligaen og supercuppen sidste år. Denne sæson er tingene ikke gået som vi ønskede, men vi har givet alt og vi har hjulpet en gruppe unge spillere fra La Masia til at vokse, og det er det som Barca-fans allerbedst kan lide.

Mange tak til alle, til tilhængerne, spillerne, staben, ansatte i klubben, præsidenten, bestyrelsen, den sportslige ledelse, medierne og alle dem jeg har delt denne lange rejse på to et halvt år med.

Jeg ønsker det bedste til klubben, som jeg bærer den i hjertet.

Visca el Barca'

xavi34F

.:FORSIDE:.