fbpx
Annonce

Xavi: 'Athletic var overlegne i duellerne'

Anders Lang Jensen - 21.01.22

// Xavi // Bilbao // Copa del Rey

ps5 art


Det var en dramatisk affære som endte i en skuffelse for Barca i 3-2-nederlaget til Athletic Club. Forlænget spilletid og flere skader til enkelte spillere skaber panderynker, men Xavi tror fortsat på projektet og kræver hårdt arbejde.

Efter opgøret var det en tydeligt skuffet Barca-cheftræner, der udtalte sig ovenpå cup-nederlaget. Athletic Club kom ind med stor energi, og det var vanskeligt for Barca-mandskabet at matche.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det var svært for os at gå videre. De forsvarede sig meget godt og med enorm intensitet. De var overlegne i duellerne, hvor de var meget stærke i forhold til os. Det endte med at blive svært for os. Pedris mål gav os nyt håb i den forlænget spilletid, men så kom det skæbnesvangre straffespark', lød det fra Xavi ifølge Marca.

'Vi forsøgte, men det gik ikke godt for os. Nu har vi intet andet valg end at fortsætte med at tro på dette projekt. Vi er nødt til at tro på succes i La Liga og Europa League. Jeg kender ikke nogen anden måde at gøre arbejdet på', fortsatte han og kommenterede også på skadessituationen.

'Pedris skade ser ikke umiddelbart slem ud. Vi får at se vedrørende Ansu Fati snart. Jordi Alba spillede også med lidt problemer i baglåret', sagde Xavi og svarede slutteligt på et spørgsmål vedrørende Ousmane Dembélé.

’Dembélé er vigtig, men det hele er en klubbeslutning, som vi alle er enige om. At vi manglede ham til kampen, påvirkede ikke holdet’.

Til sidst blev Xavi spurgt, om det ikke er en fiasko at ryge ud af Copa del Rey så tidligt. 'Jeg kan ikke lide ordet fiasko, men hvis det er en fiasko, er det noget vi skal lære af. Vi skal lære af vores fejl. Nu skal vi kæmpe videre i Europa League og La Liga' afsluttede han.

.:FORSIDE:.