fbpx
Annonce

Xavi: 'Det er en kæmpe skuffelse'

FCBARCELONA.DK - 15.04.22

// Xavi // Eintract Frankfurt

Det var en meget skuffet Barca-træner der mødte pressen efter 2-3 nederlaget til Eintracht Frankfurt. Han erkendte at tyskerne fortjente sejren og ærgrede sig over de mange fejl der blev begået.

'Vi kæmpede heroisk, men det var ikke nok. Vi spillede ikke særligt godt og var ikke gode. Eintracht var gode på kontra og de scorede et klassemål på et dumt boldtab fra vores side. Vi fik det ene slag efter det andet. Det er en kæmpe skuffelse' indledte Xavi.

Her er hvad han ellers sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er ude af Europa League:
'Det er meget ærgerligt, for vi havde forhåbninger i denne turnering, men vi må ønske Eintracht tillykkke, for de fortjener sejren. Vi lykkedes ikke med at skabe noget, selvom vi kontrollerede bolden, men vores fejl blev dyre. Nu må vi tage skuffet hjem og koncentere os om ligaen'.

Er det en fiasko?
'Jer fra pressen kan godt lide ordet fiasko, men sådan ser vi det ikke. Det er en stor skuffelse. Vores mål er at komme med i Champions League og det er stadig muligt'.

Mange tyske tilskuere på Camp Nou:
'Det er indlysende, at stemningen ikke hjalp os. Det mindede om en finale, hvor holdene havde lige mange fans. Det er noget klubben tjekker op på. Det er klart, at der er sket en fejl'.

Mingueza spillede en skidt kamp:
'Vi må ikke give enkelte spillere skylden for nederlaget. Vi spillede ikke godt, hverken i første eller anden kamp'.

Pedri måtte udgå med en skade:
'Det med Pedri bekymrer mig. Vi må se hvad der er galt, men det er en skidt nyhed'.

Er nederlaget et tilbageskridt?
'Jeg vil gerne se dette som en del af den proces vi er midt i. Selvfølgelig er vi skuffede, men vi må ikke tvivle. Vi tror stadig på det vi laver og jeg mener oprigtigt, at vi er på rette vej. Vi skal ikke se dette som en fiasko'.

'Nu skal vi tænke på Cádiz på mandag. Vi kan stadig vinde ligaen rent matematisk og det skal vi gå efter' afsluttede Xavi.

.:FORSIDE:.