fbpx

Xavi: 'Det blev en perfekt kamp for os'

FCBARCELONA.DK - 30.04.23

// Xavi // Real Betis

Det var en meget tilfreds Barca-træner der mødte pressen efter 4-0 sejren over Real Betis. Han glædede sig især over holdets reaktion ovenpå skuffelsen mod Rayo, men også at kampen blev afgjort så hurtigt.

'Efter at vi fortjent tabte til Rayo på Vallecas, havde vi brug for en reaktion. I dag indledte vi kampen godt og kom foran med 1-0. Så kom udvisningen og vi fik nærmest afgjort kampen i første halvleg. Det blev en perfekt kamp for holdet, for vi kunne rotere spillere og give minutter til andre, ligesom vi tog endnu et skridt mod vores mål' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensens comeback:
'Vi har savnet ham, ligesom med Ousmane. Det er specielle spillere. Andreas ved hvornår han skal blive tilbage og hvornår han skal gå med frem. Han skaber meget for os og det er nemmere med ham på holdet. Han er en fantastisk forstærkning og det viste han i dag. V har savnet ham meget'.

Dembélé spillede en halv time:
'Det var vigtigt at Dembélé fik nogle minutter. Han har fortalt mig, at han følte sig godt tilpas.

Debut til 15-årige Lamine Yamal:
'Jeg sagde til ham, at han skulle forsøge noget. Han kunne have scoret og lagde en fantastisk pasning. Han fik vist hvad han står for. Han er ikke bange og har både talent og evner. Jeg mener han har et kæmpe potentiale. Man skulle ikke tro, at han er 15 år'.

Kampens forløb:
'Først og fremmest var vores reaktion god i dag. Vi lagde godt ud og spillede enkelt og klart bedre, noget vi ikke så mod Rayo. Vi spillede godt allerede inden deres udvisning'.

Barca er kommet tættere på et mesterskab:
'Det er kæmpe skridt for at kunne vinde ligaen. Det vil være en enorm glæde for klubben. Vi er tæt på at vinde ligaen. Nu kommer der en hjemmekamp mere og jeg har en god fornemmelse, når det gælder mesterskabet'.

Sergio Busquets fremtid:
'Jeg har sagt tusinde gang, at han er fundamental. Vi mister orden og struktur når han ikke er med. Jeg håber han bliver i klubben, men det er op til ham'..:FORSIDE:.