fbpx

Xavi: ’Denne slags kampe er altid specielle’

Simon Arun Vrábel - 22.12.23

// Xavi // Club America

Efter nederlaget i kampen til Club America, hvor Xavi havde fem akademispillere i startopstillingen, begrundede cheftræneren efterfølgende sit valg, og udtrykte tilfredshed med indsatsen trods nederlaget.

Det var en glad cheftræner som gav interview efter at holdet havde tabt kampen i Dallas til Club America.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi spillede en god kamp, hvor vi kom frem til en masse chancer, og vi spillede flot fodbold. Begge hold havde sine chancer, men mexicanerne var mere kyniske foran mål, og det gjorde, at de vandt kampen’, udtalte Xavi ifølge klubbens egen hjemmeside.

’Den her slags kampe er altid noget specielt, og det har været en fornøjelse at være tilbage i USA og spille. Efter kampen imod Almeria var flere af de rutinerede spillere trætte, så jeg mente, at det var tiden til, at de unge trådte et skridt frem. Vi arbejder hårdt med ungdomsholdene, og de spillere som bruger tid sammen med førsteholdet, er mere end godt forberedt’, afsluttede Xavi.

Nu venter der Xavi og spillerne en tiltrængt juleferie, for den næste kamp er først den 4. januar, når Las Palmas lægger græs til den første kamp i 2024..:FORSIDE:.