Xavi: 'Barca vil være min største udfordring'

Magnus Wind - 30.07.20

© Getty Images

I et interview med avisen Marca kommenterer den tidligere Barca-spiller Xavi Hernández blandt andet på muligheden for at vende tilbage til klubben som træner. Desuden udtaler han sig også om VAR og Messis fremtid. 

Xavi Hernández, som i øjeblikket er træner i Al-Sadd, er længe blevet rygtet tilbage til Barca for at stå i spidsen for catalanerne, både da Ernesto Valverde blev fyret i januar og efter Quique Setiéns skuffende afslutning på La Liga. Nu har den tidligere Barca-legende medvirket i et interview med avisen Marca, hvor følgende emner blev kommenteret:

Ser du en mulighed for at vende tilbage til Barca?
'Jeg vil ikke lægge skjul på, at hvis det sker, så vil Barca være min største udfordring. Det er mit hjem og det ville være en drøm. Lige nu fokuserer jeg dog på Al-Sadd og ser frem til den nye sæson. Vi bliver nødt til at respektere Quique Setién samt ønske holdet det bedste'.

Synes du Setién har levet op til forventningerne?
'Nogle gange spiller Barca rigtig godt, nogle gange spiller de godt og andre gange spiller de ikke så godt. Jeg kan dog godt lide Setiéns idéer med at dominere kampene og spille attraktiv fodbold. Visse gange lykkes det ikke for ham, men modstandernes gør det også svært. Vi har set nogle virkelig gode Barca-præstationer under Setién'.  

Kan du forstå Barcas beklagelser over visse dommerbeslutnigner i denne sæson?
'Jeg kan ikke lide at snakke om dommernes arbejde. Det er et hårdt job. Problemet med VAR er at de stadig skal fortolke hvad der er sket. Disse fortolkninger er det eneste kontroversielle ved systemet'. 

Kan du se Messi spille ved VM i Qatar i 2022?
'Jeg kan se Leo spille indtil han ikke vil mere. Han er hurtig, stærk og har en utrolig vindermentalitet. Jeg har ingen bekymring i forhold til om han kan spille ved VM i Qatar i 2022'.

644x70

.:FORSIDE:.