fbpx

Xavi: 'Ansu Fati kommer med mod Mallorca'

FCBARCELONA.DK - 30.04.22

// Xavi // Mallorca

Ansu Fati bliver udtaget til kampen mod Mallorca i morgen aften og det er planen, at han også kommer på banen. Det slog Xavi fast, da han i dag holdt pressemøde forud for søndagens vigtige opgør mod Mallorca.

'Ansu kommer med i truppen. Han føler sig klar og planen er at han får nogle minuter. Han er en spiller der gør en forskel, så jeg er glad for at han er tilbage' kom det fra Xavi om Ansu Fatis tilbagevenden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her er hvad Xavi ellers sagde:

Kampen mod Mallorca:
'Vi har haft en uge hvor vi har arbejdet godt for at forbedre os. Vi står foran en ny udfordring, hvor vi har brug for de tre point. Vi kommer til at kæmpe hårdt for at komme med Champions League'.

Frenkie de Jong virker frustreret:
'Vi har haft en god snak. Han har spillet rigtig gode kampe og hans opgave er at gøre en forskel. Der er ikke mange i verden med hans egenskaber. Han tegner nutiden og fremtiden'.

Mange afbud til kampen mod Mallorca:
'Pedri er ude to, tre eller fire uger og når det gælder Piqué, må vi se. Sergi Roberto har muskelproblemer og Nico har brækket en tå i et sammenstød med Ansu, men sådan er fodbold. Derudover har vi to ude med Covid, mens Ousmane (Dembélé, red.) har halsbetændelse. Det er en vigtig kamp, uanset hvem der spiller. Vi skal have tre point, for vi skal med i Champions League'.

Real Madrid kan vinde mesterskabet i dag:
'Hvis Madrid vinder i dag, ønsker vi dem tillykke'.

Koemans seneste udtalelser:
'Jeg var her ikke dengang og kan derfor ikke mene noget om det. Jeg kan ikke ændre på hvad han føler. Han kom på et svært tidspunkt og gjorde en stor anstrengelse. Han er Culer og jeg respekterer og beundrer ham. Jeg selv føler opbakning fra klubben, ledelsen og tilhængerne'.

Vil Xavi beholde Adama?
'Jeg vil helst ikke tale om næste sæson, for vi skal kvalificere os til Champions League. Adama hjælper os meget og han er en anderledes spiller, en ren kantspiller. Jeg er meget tilfreds med ham'.

Får Riqui Puig spilletid mod Mallorca:
'Hans muligheder er større med de afbud vi har, men der er også andre altertiver'.

De seneste skuffende resultater:
'Jeg mener, at når du afslutter 28 gange uden at score, er det ikke på grund af spillet, men på grund af manglende effektivitet. Der er kampe som man skal vinde, som mod Rayo eller Cádiz, men det evnede vi ikke. De havde tre chancer og scorede'.

På pressemødet fortalte Xavi endvidere, at truppen til kampen først bliver udtaget søndag.

.:FORSIDE:.