fbpx

Xavi: 'AC er en af vores bedste signinger i flere år'

FCBARCELONA.DK - 01.05.23

// Xavi // Osasuna

Barca-træner Xavi Hernández holdt mandag eftermiddag pressemøde forud for tirsdagens hjemmekamp i ligaen mod Osasuna. Her roste catalaneren blandt andet danske Andreas Christensen til skyerne.

Læs Xavis udtalelser her.

Osasuna:
'De kommer til Camp Nou med masser at spille for. De kæmper for at nå de europæiske pladser og har spillet en flot sæson. De har dog også pokalfinalen på lørdag, som er deres vigtigste kamp i denne sæson, så måske sparer de nogle spillere. Uanset hvad venter der os en vanskelig kamp'.

Lewandowski:
'Han har forbedret sig på det seneste og det er meget positivt os. Han har manglet lidt selvtillid i nogle perioder af sæsonen, men nu er han på toppen igen. Han er meget moden og meget erfaren, hvilket hjælper os utroligt meget. Han har overordnet spillet en rigtig god sæson'.

Hvem håber du vinder pokalfinalen af Real Madrid og Osauna?
'Hvem tror du selv?'

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Mesterskabet:
'Vi ønsker at vinde mesterskabet så hurtigt som muligt. Jeg synes, at vi har fortjent det set over hele sæsonen og det skyldes, at vi i Barca er én stor familie. Alle spillere har sat holdet først og givet alt hvad de har. Med den indstilling vandt vi den spanske Supercup og med den indstilling har vi nu 11 point ned til Real Madrid'.

Abdes retur til Barca:
'Nu må vi se. Intet er sikkert og vi tager først beslutningen efter denne sæson. Han har virkelig udviklet sig som spiller i denne sæson og hans ophold i Osasuna har været en stor succes. Han har gjort en kæmpe forskel for dem i denne sæson og har et enormt talent'.

Lamine Yamal:
'Han er rolig og har begge fødder solidt plantet på jorden trods hans unge alder. Hvad angår hans fremtid og forlængelse, så ser det godt ud. Alt er under kontrol. Han ønsker udelukkende at blive i Barca og triumfere i klubben. Jeg er helt rolig'.

Målet i næste sæson:
'Lige nu fokuserer vi kun på den igangværende sæson, men det er klart, at skal forbedre os meget til næste sæson. Vi skal forstærke truppen og det skal vi især for at blive mere konkurrencedygtige i knockout-turneringerne. I denne sæson har vi ikke haft niveauet i Champions League, Europa League og Copa del Rey. Det skal der laves om på'.

Andreas Christensen:
'Andreas er en af de bedste signinger gennem de seneste år. Han forstår spillet i Barca til perfektion og med sine kvaliteter ville han endda kunne spille på midtbanen. Han har været en fantastisk signing'.

.:FORSIDE:.