Willian: 'Det bliver svært at forlænge med Chelsea'

Magnus Wind - 06.04.20

© Getty Images

Barca har vist interesse i Willian, som efter denne sæson kan hentes på en fri transfer. Nu siger brasilianeren i et interview, at det bliver svært for ham at forlænge sin kontrakt med Chelsea. 

Listen af spillere, som efter denne sæson kan hentes transferfrit, er fyldt med gode kandidater. En af dem er den offensive kantspiller Willian, som Barca har vist interesse i. Den 31-årige brasilianer fortæller nu i et interview med mediet Fox Sports, at det bliver svært for ham, at forlænge sin nuværende kontrakt med engelske Chelsea. 'Alle ved at min kontrakt udløber om nogle få måneder, så forlængelsen er meget svær'. 

Willian nævner, at det er længden på den nye kontrakt, som de to partnere ikke kan blive enige om. 'Jeg tror, at det vil blive meget svært for mig at forlænge, fordi Chelsea har tilbudt mig to år, men jeg ønsker tre. Vi snakker ikke længere sammen' udtaler han.

Brasilianeren siger dog også, at intet er umuligt. 'Chelsea sagde, at tre år var umuligt, så dette er nu en forhindring, men intet er umuligt. Vi ved ikke hvad der kommer til at ske' kommer det fra ham.

Hvis Willian ender med, at forlade den engelske klub, bliver det spændende at se, om Barca kan lokke den rutineret kantspiller til klubben, et skifte der altså kan gennemføres uden at skulle betale Chelsea.

.:FORSIDE:.