Avis: Wijnaldum presser på for et Barca-skifte

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 10.09.20Barcas nye træner, Ronald Koeman, lader til at have et rigtig godt øje til Wijnaldum, og respekten skulle være gensidig. Liverpool-profilen forsøger angiveligt derfor nu at presse et skifte igennem til Camp Nou.

Adskillige rygter har på det seneste hævdet, at Liverpools Gergionio Wijnaldum kan være på vej til Barca. Ifølge avisen Sport skulle den hollændske midtbanespiller have et brændende ønske om at skifte til den catalanske hovedstad, trods massiv succes i Liverpool.

Midtbanespillerens motivation for et skifte kan således blive afgørende, hvis Barcelona skal lykkes med at forhandle en tilfredsstillende pris på plads med de engelske mestre. Liverpool kræver angiveligt pt. 17 mio. euro for spilleren, en pris Barca finder for høj, taget i betragtning af, at Wijnaldum fylder 30 år i november og kan skifte transferfrit om blot et år.

Liverpool begrunder prisen med, at den hollandske midtbanespiller er en af de bærende figurer i Jürgen Klopps succesfulde projekt. Ikke desto mindre har englænderne ikke kunne forhandle en forlængelse på plads med Wijnaldum, der angiveligt er fast besluttet på at søge nye græsgange.

Imidlertid kan Thiago Alcántara få afgørende indflydelse på transferkabalen. Liverpool har som følge af coronapandemien forholdt sig defensivt på transfermarkedet. Man har derfor ikke råd til at miste en af sine nøglespillere uden at finde en erstatning.

Her har Bayern Münchens Thiago Alcantara længe lignet en mand, der var på vej til Liverpool. Thiago har, ligesom Wijnaldum, kontraktudløb i 2021 og har besluttet sig for at prøve noget nyt efter mange år hos sydtyskerne. Bayern har prissat kreatøren til 30 mio. euro. Barca er dog også interesseret i at blive genforenet med sit gamle stortalent, og forhandlingerne kan derfor ende op i flere forskellige retninger.

644x70

.:FORSIDE:.