fbpx
Annonce

Villarreal: 'Hvis Rakitic vil hertil, står vi klar'

FCBARCELONA.DK - 01.05.20

© Getty Images
// Rakitic // Villarreal

Ivan Rakitic har længe været rygtet væk fra Barca og flere klubber i Spanien og Italien har været nævnt som muligheder. Nu melder Villarreals præsident sig også på banen med en klar invitation til kroaten.

Sevilla, Atlético Madrid, Juventus, Inter og AC Milan har alle været nævnt som mulige destinationer for Ivan Rakitic, men midtbanespilleren har hårdnakket holdt fast i, at han har det godt i Barcelona og ikke har intentioner om at rejse. Han har dog altid holdt en lille dør på klem for et skifte, hvis han ikke længere føler sig velkommen eller værdsat.

Nu kommer der så en klar invitation fra Villarreal-præsident Fernando Roig. Han lægger ikke skjul på, at han gerne ser Rakitic i sit holds gule trøje. 'Jeg kan lide Rakitic som fodboldsspiller. Hvis han i næste sæson ønsker at skifte til Villarreal, vil vi stå klar' kom det fra ham i et interview med radiostationen Cadena Cope.

I samme interview roser Roig også Raktic ros for udtalelserne om, at han meget gerne vil genoptage ligaen, selvom det medfører en risiko for at blive smittet med corona, ligesom andre der går på arbejde.

Mere klar invitation får man ikke og spørgsmålet er så om Rakitic kan se sig selv i Villarreal, der indtager en aktuel 8. plads i ligatabellen.

.:FORSIDE:.