fbpx

Vigtigt efterår venter Martin Braithwaite

FCBARCELONA.DK - 07.09.21

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaite var rygtet væk fra Barca denne sommer, men danskeren er stadig at finde i klubben. Her venter der ham en vigtig rolle i efteråret, for angrebet er stadig svækket af skader og det vil betyde spilletid.

Braithewaite regnes for reservespiller i FC Barcelona, men reservespillere skal være klar, når træneren kalder på én. Det er danskerens rolle i klubben og lige nu handler det om at være klar, for Koeman har brug for Braithwaite

I Barcas trup er der syv angribere. Udover Braithwaite er der tale om Memphis Depay, Dembélé, Agüero, Ansu Fati, Yusuf Demir og Luuk de Jong. Blandt er Dembélé og Agüero ude de næste par måneder med skader, mens Ansu Fati forventes at kunne spille om nogle uger. Den unge angriber har dog brug for tid til at finde formen.

Yusuf Demir er ung og uerfaren og kan ikke tildeles det store ansvar, mens Luuk de Jong skal finde sig til rette i de nye omgivelser.

Derfor ligner Memphis og Braithwaite de meste sikre valg til angrebet den kommende tid og det vil betyde masser af spilletid til danskeren. Den chance skal han forsøge at gribe, for når først alle angriberne er klar igen, venter der sandsynligvis igen en plads på bænken, som man så det i sidste del af sidste sæson.

Set med danske øjne venter der derfor et par spændende måneder med stor fokus på Braithwaite.

.:FORSIDE:.