fbpx
Annonce

Vigtig sæsonstart for Nico González

FCBARCELONA.DK - 27.06.22

// Nico González

20-årige Nico González fik sit gennembrud i sidste sæson, hvor det blev til 27 kampe for førsteholdet, men niveauet dalede henover sæsonen. Derfor er det vigtigt for ham, at komme godt fra start i den nye sæson.

Gavi og Nico fik chancen samtidig på førsteholdet i sidste sæson, men hvor Gavi virkelig greb muligheden og nappede en stamplads på holdet, måtte Nico efter en god start se sig reduceret til indskiftningsspiller. Alligevel valgte Barca at forlænge med ham til 2024.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampen om pladserne på midtbanen er benhård og Nico får svært ved at bide sig fast. Vælger Barca at sælge Frenkie de Jong, kan der dog åbne sig en mulighed for regelmæssig spilletid for den 20-årige galicer.

Derfor handler det for Nico om hurtigt at vise sin kvaliteter for Xavi, når sæsonen startes op med den første træning den 4. juli. Går det godt venter der endnu en sæson på førsteholdet, men ellers kan en lejeaftale meget vel komme på tale.

Ingen tvivler på Nicos potentiale, men hvis han ikke slår til i træningskampene, vil det være bedst for ham at tage en sæson i anden klub, så han kan udvikle sig yderligere.

.:FORSIDE:.