Video: Setién inviterede hele holdet ud at spise

FCBARCELONA.DK - 17.01.20

Quique Setién er godt i gang med at sætte sig præg på tingene i Barcelona. I går aftes inviterede han hele holdet ud at spise og det skabte nærmest kaos foran den restaurant hvor de var.

Efter i den grad at have svinget pisken siden sin ankomst i tirsdags med ekstra træningssamlinger, inddragelse af en fridag og flere ændringer i det daglige arbejde, syntes Quique Setién også at der skulle være tid til lidt hygge, der kunne styrke sammenholdet.

Derfor inviterede han holdet ud at spise i går aftes. Det foregik på restauranten Via Veneto i Barcelona, hvor spillere og stab deltog. Den netop knæopererede Luis Suárez samt Dembélé, der er i Qatar, var dog ikke til stede.

Da pressen fik nys om arrangementet, samlede der sig hurtigt en massiv flok af pressefolk foran restauranten i venten på, at Setién og hans spillere skulle komme ud. Da Barca-træneren forlod restauranten opstod der nærmest kaotiske tilstande, i forsøget på at få en kommentar. Setién tog det hele med et smil, da han satte sig ind i en taxa for at køre væk.

Episoden giver et godt billede af, hvor tæt Barcas spillere og træner bliver fulgt af pressen og hvilken opmærksomhed de får, uanset hvor de befinder sig.

Det spanske tv-program El Chiringuito fangede episoden i går. Se med her:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.