Video: Sergiño Dest er ankommet til Barcelona

Jacob Møller Nielsen - 30.09.20

Efter ugers intense forhandlinger og et decideret kapløb med Bayern München om signeringen af den unge Sergiño Dest, så synes det nu sikkert, at FC Barcelona har vundet slaget om den 19-årige højrebacks underskrift.

Sent i går aftes meldte flere medier, at parterne var nået til enighed om de sidste detaljer, og et par timer efter florerede billeder og videoer af amerikaneren, som var landet i Barcelonas lufthavn.

Prisen på det unge talent skulle eftersigende være en særdeles lukrativ handel for klubben. Ifølge Mundo Deportivo ligger summen på i alt 25 millioner euro, men Barcelona får lov til at betale summen fordelt over den 5-årige kontrakt, som højrebacken inden længe sætter sin signatur på. Her skulle være tale om betaling på 5 millioner euro årligt. Nøglen til den gode handel skulle være klubbens gode forhold til Ajax og i særdeleshed sportsdirektøren Marc Overmars.

Dermed synes det at være bekræftet, at den talentfulde højreback inden længe kan trække en Barca-trøje over hovedet. Meldingerne går på, at amerikaneren officielt præsenteres i dag eller i morgen. 

I videoen herunder kan du se den talentfulde højreback ankomme til Barcelonas lufthavn: 

644x70

.:FORSIDE:.