Video: Ronald Koemans bizarre mål mod Trabzonspor

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.03.21

© Getty Images

I går lagde Barca et opslag ud på deres Twitter-konto, hvor de så tilbage på et af Ronald Koemans mest bizarre mål i blaugrana-trøjen under titlen "Dagens mål". Se målet fra den nuværende Barca-træner her i artiklen.

Tilbage i 90'erne spillede Barca en kamp mod den tyrkiske klub Trabzonspor på Camp Nou, som de vandt med 7-2. Ronald Koeman var med i kampen, hvor han scorede hattrick. Målene blev sat ind på et frispark, et straffespark og et meget bemærkelsesværdigt et af slagen.

Selvom Koeman for det meste gjorde sig i forsvaret, så var han en habil målscorer i sine seks sæsoner i Barca. Han scorede ofte på frispark, straffespark eller langskud, men det andet mål i den nævnte kamp mod Trabzonspor var alligvel et sjældent syn fra Koemans side.

Den bedste bedste beskrivelse af målet er nok at kalde det for et komisk mål, men lad os prøve at beskrive det alligevel. Koeman havde sneget sig med frem i angrebet med bolden. Siden valgte han at lobbe bolden over tyrkernes forsvar inden han lobbede den over målmanden og ind i målet.

Se det vilde mål fra Koeman her:

.:FORSIDE:.