fbpx

Video: Laporta lykønskede Xavi trods nederlag

FCBARCELONA.DK - 13.01.22

// El Clásico // Supercup

Barca leverede især i anden halvleg af onsdagens El Clásico en flot indsats, hvor man var tæt på at gå hele vejen, men til slut måtte se sig besejret. Derfor var det da også en Barca-præsident, som lykønskede Xavi efter opgøret.

For selvom at det endte med et skuffende nederlag på 3-2 til Barca efter forlænget spilletid i onsdagens spanske Supercup semifinale mod Real Madrid, så viste det unge Barca-mandskab særdeles lovende takter i anden halvleg, hvor man pressede madrilenerne til at pakke sig sammen og satse på kontraangreb.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den flotte indsats af Barca kom endda med en masse unge spillere på holdet. Her spillede Araujo i forsvaret med en brækket hånd, mens Pedri og Ansu Fati spillede for første gang i flere måneder. Derudover startede Ferran Torres inde til sin debut og efter at have siddet ude med en skade i flere måneder. Sidst men ikke mindst var det spillere som Abde, Nico og Jutglá, som Xavi skiftede ind i anden halvleg.

Præstationen i anden halvleg har skabt stor optimisme for resten af sæsonen og for fremtiden. Derfor var det da også en tydelig tilfreds præsident Joan Laporta, som efter kampen lykønskede Xavi på trods af nederlaget. Det samme gjorde vicepræsident Rafael Yuste og sportsdirektør Mateu Alemany.

Se det i videoen herunder.

https://twitter.com/i/status/1481407664974348293

.:FORSIDE:.