Video: Højt tempo ved mandagens træning

FCBARCELONA.DK - 17.04.18

Efter en stille gang træning søndag, blev tempoet skruet gevaldigt op, da spillerne i går aftes trænede for sidste gang, inden at de i aften møder Celta Vigo på Balaidos.

Det var en næsten skadesfri trup som Valverde havde til sin rådighed, da han samlede sine spillere til mandagens træning. Ivan Rakitic kunne ikke deltage på normal vis på grund af en brækket finger og han trænede i stedet for sig selv på anlægget. Samtidig blev Busquets i omklædningsrummet for at træne fysisk.

Det var sidste mulighed for Valverde at forberede aftenens svære udekamp mod Sevilla. Her kunne han glæde sig over, at Lucas Digne efter træningen blev meldt klar af klubbens læger, efter at have siddet udenfor nogle uger med en skade.

Efter træningen undlod Valverde at udtage nøglespillere som Piqué, Busquets og Iniesta, der spares til lørdagens pokalfinale. Derfor benyttede Barca-træneren helt sikkert lejligheden til, at taste den opstilling som han forventer at indlede opgøret mod Celta med. På det tidspunkt havde pressen dog forladt træningsanlægget, så det er endnu usikkert, hvilken startformation han vælger.

Se her en video fra mandagens træning:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.