Video: En måned siden man sidst så Barca i aktion

FCBARCELONA.DK - 07.04.20

© Getty Images

I dag er det præcist en måned siden, at man senest så Barca-spillerne i aktion. Det var mod Real Sociedad den 7. marts, hvor en sen scoring af Messi på straffespark, sikrede Barca en 1-0 sejr, hvilket gav dem førstepladsen i tabellen.

En måned uden fodbold er lang tid, men det er den tid der gået siden man spillede de sidste kampe i La Liga. For Barcas vedkommende har det betydet udsættelse af kampene mod Mallorca, Leganés og Sevilla, ligesom også returkampen mod Napoli i Champions League er udsat.

At det kun er fire kampe Barca har misset indtil nu på grund af coronapausen skyldes, at der var planlagt en landskampspause i marts måned, der også blev aflyst.

Barca seneste kamp var altså lørdag den 7. marts mod Real Sociedad hjemme på Camp Nou. Her oplevede Barca en problemfyldt aften, men en VAR-kendelse gav dem et straffespark 10 minutter før tid og det omsatte Messi sikkert.

Lørdagens sejr bragte Barca op på  førstepladsen i ligaen, en førsteplads Real Madrid kunne tage tilbage søndag, men her tabte de uventet til Betis, så det i dag er Barca der topper ligaen.

Se her højdepunkterne fra opgøret mod Real Sociedad:

 

644x70

.:FORSIDE:.