Rune Stentoft Arlbjørn - 24.10.21

// El Clásico // La Liga // Real Madrid

I eftermiddag vender Real Madrid tilbage til Camp Nou præcis et år efter de senest besøgte det ikoniske stadion i Barcelona. Madrilenerne tænker bedst tilbage på det seneste El Clásico her, da de vandt med 1-3 .

Det blev til et skuffende nederlag for Barca i den seneste Clásico på Camp Nou, som blev spillet på samme dato sidste år. Det var en taktisk præget affærre uden den samme gnist i kampene, som der er normalt. Det tilskuerløse Camp Nou spillede måske en rolle i det.

Begge hold fik scoret i løbet af de første 10 minutter, men ellers var der ikke meget at skrive hjem om fra første halvleg. I anden halvleg begik Lenglet et straffespark mod Sergio Ramos, som han selv sendte i mål. I overtiden blev catalanerne staffet af Luka Modric for deres offensive satsning til slut i kampen.