Video: Barca B klar til play-off kampe om oprykning

FCBARCELONA.DK - 04.05.21

© FC Barcelona

Barca B er klar til slutspillet om oprykning til 2. division B, efter at de søndag besejrede mellemgruppens tophold fra Ibiza med 2-1. Dermed er sæsonens mål om oprykning kommet nærmere.

Selvom der stadig mangler en enkelt kamp i mellemgruppespillet i 2. divison B, er Barca B sikker på at slutte blandt de tre bedste hold i gruppen, der går videre til play-off kampe om oprykning til landets næstbedste række.

UD Ibiza topper gruppen, men det holdt ikke Barca B tilbage fra at hente en velfortjent sejr på 2-1 hjemme på Estadi Johan Cruyff. Rei Manaj og Konrad de la Fuente bragte Barca B foran med 2-0 inden der var spillet en halv time, mens Ibiza reducerede efter en lille time. Der kom ikke flere mål og derfor vandt Barca B det vigtige opgør.

På søndag spiller Barca B sin sidste kamp i mellemgruppen, hvor de gæster Villarreal B, der ikke har noget at spille for. Her handler det om at hente en sejr, så andenpladsen i gruppen fastholdes.

I alt 16 hold går videre til play-off kampene, der afvikles som en slutrunde. Det er endnu uvist hvem Barca B skal møde i sin første kamp.

Se her højdepunkterne fra 2-1 sejren over UD Ibiza:

 

.:FORSIDE:.