FCBARCELONA.DK - 03.02.20

// Barca B

Trods en mand i undertal i hele anden halvleg og med fraværet af flere bærende profiler, lykkedes for Barca B at vinde med 1-2 ude over El Prat søndag, på en scoring i overtiden.

Barca B måtte undvære Iñaki Peña, Monchu, Puig og Collado, der alle var udtaget til førsteholdets kamp mod Levante. Derfor var det et særdeles reservespækket mandskab der mødte El Prat i udkanten af Barcelona.

El Prat lagde klart bedst ud og havde fortjent en føring, inden at Barca B korrekt blev tilkendt et straffespark efter en lille halv time. Det var første gang at Barca B var i nærheden af hjemmeholdets felt. Manaj scorede sikkert til 0-1. Lige inden pausen blev samme Manaj udvist, efter at have fået sit andet gule kort.

Med en mand mindre på banen koncentrerede Barca B sig om defensiven, men det holdt kun indtil et kvarter før tid, hvor El Prat fortjent fik udlignet til 1-1. Hjemmeholdet ville mere og satsede på en scoring mere, men det blev straffet i dommerens overtid, da Barca B slog kontra og satte en 1-2 scoring ind. Det var den netop indskiftede Konrad de la Fuente der stod for det afgørende mål.

Barca B fik dermed tre uhyre vigtige point i deres kamp for at holde sig med fremme i 2. division B, hvor de nu indtager en andenplads.

Barca B benyttede følgende spillere i opgøret: Carevic, Morer, Araujo, Chumi, Akieme, Reis, Orellana, Ilaix (Mingueza, 78’), Guillem Jaime, Manaj og Saverio (Abe, 68’; De la Fuente, 82’).