Vidals fremtid kan afhænge af Christian Eriksen

Anders Lang Jensen - 06.01.20

© Getty Images

Barcas Arturo Vidal har været genstand for mange spekulationer frem mod det netop åbnede transfervindue. Chileneren er interessant for italienske Inter, men det menes danske Christian Eriksen også at være.

Midtbanepositionen er sårbar hos Inter, der er desperate efter at hente en central midtbanespiller til truppen denne vinter. Længe lignede chilenske Arturo Vidal en uundgåelig transfer, men Barca er ikke nødvendigvis interesseret i at sælge midt i sæsonen, mens Inter også har andre muligheder.

En af mulighederne hedder Christian Eriksen, som har kontraktudløb hos Tottenham efter sæsonen. Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport, analyserer Inter begge spillere som potentielle tilgange. Italienernes mål skulle være, at  hente ét af navnene til klubben denne vinter.

Dermed afhænger Arturo Vidals potentielle exit af Inters interesse i danske Christian Eriksen. Barca er ikke begejstret for at skulle sælge Vidal, hvorimod engelske Tottenham angivelige er klar til at slippe Eriksen, for ikke at miste danskeren gratis om et halvt år. På nuværende tidspunkt ligner tyder meget på, at Vidal spiller sæsonen færdig i Barca, mens Christian Eriksen tilsyneladende er i dialog med Inter.

644x70

.:FORSIDE:.